Trikotāžas Beanie Auss Pārlaidums Medību Cepure Ar Ausu Atlokiem Silta Cepure Sievietēm, Adītas Cepures Silts Un Mīksts Motocikliem Pārgājienu Slēpošana

  • Mājas
  • Riteņbraukšana
  • Trikotāžas Beanie Auss Pārlaidums Medību Cepure Ar Ausu Atlokiem Silta Cepure Sievietēm, Adītas Cepures Silts Un Mīksts Motocikliem Pārgājienu Slēpošana

€4.91 €7.01

Trikotāžas Beanie Auss Pārlaidums Medību Cepure Ar Ausu Atlokiem Silta Cepure Sievietēm, Adītas Cepures Silts Un Mīksts Motocikliem Pārgājienu Slēpošana

  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls - Poliestera

Palikt silts un aizsargāto laikā jūsu āra piedzīvojumiem ar mūsu Ziemas Cepuri Seju Vāka!Kas ar akrila auduma un mīkstu flīsu oderi uz maksimālu komfortu.Ar lielisku elastību, nodrošina mājīgs fit visiem galvas izmēriem.Ideāls, lai braukšana ar velosipēdu, motociklu, pārgājieni, un vairāk.Paredzētas sievietēm un viegli veikt.

Īpašības

Materiāls: kokvilna + plīša

Produkta Izmērs: Piemērots galvas apkārtmērs apmēram 56-63cm

Iepakojuma izmērs: aptuveni 23*22*4cm

Svars: 166g

Stils: Universāls,

Krāsa: khaki, black, kafijas

Iepakojums: OPP maisā

Iepakojums saraksts:

1*Trikotāžas Beanie Auss Pārlaidums

Paziņojums:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna uzstādījumus, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā.

Lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības dēļ rokasgrāmata mērījumi.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Superior derīguma termiņš: Prasmīgi izstrādāts ar izvēlēto materiālu, mūsu trikotāžas beanie auss pārlaidums nodrošina nepārspējamu aizsardzību pret saaukstēšanos.A pretvēja dizains, izturīga akrila ārējo slāni un mīksta vilnas odere ar greznu samta interjera pavisam garantē maksimālu siltumu un komfortu.

2.Piemērots galvas apkārtmērs: Tā ir lieliska elastība, un tā ir piemērota galvas apkārtmērs lielākā daļa pieaugušo, apmēram 56-63cm.Tas ir ideāls aksesuārs aukstā laikā.

3.Vairākas Izmantot: neļaujiet aukstā apturēt jūs no apburošs āra aktivitātēm.Ideāls slēpošana, snovbords, slidošana, skriešana, un citiem sporta veidiem.Arī liels, motocikliem, pārgājieni, un vairāk.

4.Lieliska Dāvana: Ideāls slēpošana, snovbords, pārgājieni, vai vienkārši braving auksts dienu.Tas padara lielisku dāvanu, Pateicības, Ziemassvētki, dzimšanas dienas vai kādu īpašu notikumu.

5.Ērti Pārnēsājama: Mūsu trikotāžas beanie auss pārlaidums nodrošina siltumu jebkurā gadījumā.Ar vienkāršu locīšanas dizains, neliels svars un viegli veikt struktūru, veikt komforts ar jums, kur jums iet.

sku - t13535

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: