Elpojošs Ērts Velosipēds Sēdeklis, kas Paplašina Velosipēdu Seglu ar Divlīmeņu Triecienu Absorbējošu Bumbu, Velosipēdu Aprīkojums

  • Mājas
  • Riteņbraukšana
  • Elpojošs Ērts Velosipēds Sēdeklis, kas Paplašina Velosipēdu Seglu ar Divlīmeņu Triecienu Absorbējošu Bumbu, Velosipēdu Aprīkojums

€20.71 €51.77

Elpojošs Ērts Velosipēds Sēdeklis, kas Paplašina Velosipēdu Seglu ar Divlīmeņu Triecienu Absorbējošu Bumbu, Velosipēdu Aprīkojums

  • Kategorijas - Aizmugurējais Sēdeklis Mat
  • Lietotājs - Unisex
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana - Ceļu Velosipēdi
  • Korpusa Materiāls - Ādas imitācijas

Velosipēdu seglu šaurās sānu dizains nodrošina neierobežotu augšstilba kustības laikā, braucieni, novēršot iespējamo berzi ar segliem.Tā lepojas ar dual anti-šoka bumba piekares sistēma zem sēdekļa, kas piedāvā uzlabotu stabilitāti, stingru trieciena absorbciju, un izcilu aizsardzību.Tās dobi dizains vēl palielina gaisa caurlaidība, veicinot ērtāku un patīkams braukt.

Funkcijas:

Šo velosipēdu seglu ir īpaši izstrādāta, lai sniegtu gan vīriešiem, gan sievietēm ar optimālu komfortu stāvus braukšanas pozīcija.

Aprīkots ar diviem amortizācijas bumbiņas, velo sēdeklis, kas efektīvi samazina triecienu no izciļņiem, bedrēm, vai jebkuru sarežģīts reljefs, nodrošinot vieglāku un patīkamāku braucienu.

Seglu ietver gaisa plūsmas ventilāciju vidū, uzlabojot sēžamvietas apgrozībā vienlaikus paātrinot gaisa plūsmu un siltuma izkliedi, tur jūs vēsu un sausu ilgstoši.

Tās ir racionālas un šaurām sānu dizains ļauj neierobežotu augšstilba kustības laikā, braucieni, novēršot jebkādu iespējamo berzi.

Uzstādīšana ir brīze ar ietverti instrumenti, padarot šo velosipēds sēdeklis ērts papildinājums jūsu velosipēdu pieredzi.

Specifikācijas:

Materiāls: PU āda, PP, putas

Krāsa: Melna un Sarkana, Melna un Zila; Melna; Melna un Zaļa (nav obligāts)

Izmērs: 26.5*26.5 cm/ 10.4*10.4 gadā

Svars: 940 g/ 33.2 oz

Iepakojums saraksts:

1 * velosipēdu seglu

1 * sēdekļa adapteri

1 * ūdensnecaurlaidīgs segums

1 * uzgriežņu atslēgas

1 * hex rīks

sku - t62815

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: