4gab 3D Iespiesti Horizontālā Kandidēt PS4 Slim PS4 Pro Spēļu Konsole 4GAB Krāsains Viegli Izmantot Dzesēšanas Kāju Stiprinājuma Piederumus

  • Mājas
  • Spēles & Aksesuāri
  • 4gab 3D Iespiesti Horizontālā Kandidēt PS4 Slim PS4 Pro Spēļu Konsole 4GAB Krāsains Viegli Izmantot Dzesēšanas Kāju Stiprinājuma Piederumus

€3.18 €4.67

4gab 3D Iespiesti Horizontālā Kandidēt PS4 Slim PS4 Pro Spēļu Konsole 4GAB Krāsains Viegli Izmantot Dzesēšanas Kāju Stiprinājuma Piederumus

  • Saderīgs Marku/Modeli - Sony
  • Piederumu Tips - Mobilo Klipu
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums - JETTING

Materiāls: PEGT

Iepakojums: 4GAB

Izmērs: Kā attēlā

Apraksts:Šis produkts ir 3D iespiesti produktu, kuru paredzēts lietot kā horizontāla kandidēt PS4 konsoli.Tas palīdz pacelt konsole no rakstāmgalda virsmu labākai siltuma izkliedi.

Funkcijas:

Saderība: Trīs dažādu izmēru stendi ir pieejami PS4, PS4 Slim, un PS4 Pro.

Anti-slip dizains: apakšā kronšteins ir aprīkots ar anti-slīdēšanas silikona, lai efektīvi nodrošinātu stabilitāti grupā.

Dzesēšanas funkcijas: konsoles statīvu var efektīvi noteikt konsoles virs rakstāmgalda, kas ļauj gaisa saskaņā apakšā konsoli, lai plūsma vienmērīgi un atdzesē.

Izturīga konstrukcija: konsoli statīvs ir izgatavots no PEGT materiāls labāku nestspēju un stingrību.Četras mazas konsoles, balsteņi atbalsta konsole stingri pie četriem stūriem.

Tas var uzlabot siltuma izkliedi darbības spēle mašīna, paildzinātu kalpošanas spēli mašīna un nodrošina ilgāku spēles pieredze.

Spēle mašīna var novietot vertikāli vai horizontāli, lai efektīvi izmantotu telpas un padarīt spēli zonas tīrītājs.

Savietojama ar dažādu veidu spēļu konsoles, piemērots dažādu marku un modeļu.

Piezīme:

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas.

Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēli, kas, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Lūdzu, skatiet faktisko attēlu saņemšanas.Paldies ļoti daudz.

sku - t63467

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: