HUYU Bērnu Foto Fotografēšanas Aksesuārus Mežģīņu Kleita Elastīga Ziedu Hairband Foto, kas Rada Apģērbs Jaundzimušajiem Fotogrāfija Uzvalks Aksesuāri

  • Mājas
  • Mātes Un Bērni
  • HUYU Bērnu Foto Fotografēšanas Aksesuārus Mežģīņu Kleita Elastīga Ziedu Hairband Foto, kas Rada Apģērbs Jaundzimušajiem Fotogrāfija Uzvalks Aksesuāri

€4.16 €6.50

HUYU Bērnu Foto Fotografēšanas Aksesuārus Mežģīņu Kleita Elastīga Ziedu Hairband Foto, kas Rada Apģērbs Jaundzimušajiem Fotogrāfija Uzvalks Aksesuāri

  • Modeļa Numurs - U13F7HH1005173
  • Vecums - 0-6m
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • KRĀSU IZVĒLE - Zils/dzeltens/rozā/violeta
  • Dzimums - Sieviete
  • Zīmola Nosaukums - platube

Funkcijas:

Dižoties jūsu maz ones cuteness ar mūsu glītu jaundzimušo fotogrāfiju mežģīnes romper ar smalku mežģīņu detaļas.Ideāls notveršanā šos īpašos mirkļus.

Izgatavots no izvēlētās kvalitātes mežģīnes, mūsu jaundzimušo fotogrāfiju romper ir mīksts, ērti un maigi uz jūsu mazuļa maigo ādu.Sarežģīts izstrādāta, piebilst touch of elegance jūsu photoshoots.

Paredzēti jaundzimušajiem vecumā no 0-1month, mūsu mežģīnes romper ir ideāls apģērbs par uzņemšanu tajās pirmajās brīdī.Vai tās profesionāla fotogrāfija vai DIY photoshoots, tas romper padarīs jūsu mazulis izskatās absolūti burvīga.

Izveidotu satriecošus fotoattēlus ar mūsu jaundzimušo fotogrāfiju mežģīnes romper.Vai jūs esat fotografēšanas studijā vai mājās, šī romper būs pievienot touch salduma un šarmu, lai jūsu mazuļa bildes.Tās arī ļoti īpašos gadījumos, piemēram, dzimšanas dienas vai baby dušas.

Mūsu jaundzimušo fotogrāfiju mežģīnes romper ir ne tikai ideāls notveršanā skaisti mirkļi, bet tas arī padara lieliska dāvana jaunajiem vecākiem.Pārsteigums jūsu mīļajiem ar šo skaisto romper un palīdzēt viņiem izveidot ilgstošu atmiņas par viņu maz paketi prieku.

Specifikācijas:

Produkta Izmērs: Kā bildes redzams

Materiāls: Mežģīnes

Krāsu Izvēle: Zils/Dzeltens/Rozā/Violeta

Komplektā Ietilpst:

1x Mežģīnes Romper

1x Ziedu Galvas stīpa

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

sku - t500172

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: