Wosofe Golfa Cimdi Vīriešu Kreiso Roku, Likra korejas Nanometru Soft Grip Ērts Iepakojums 2

€12.37 €15.46

Wosofe Golfa Cimdi Vīriešu Kreiso Roku, Likra korejas Nanometru Soft Grip Ērts Iepakojums 2

  • Modeļa Numurs - GW
  • CN - Ķīna
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums - wosofe
  • Gadījumā Cilvēki - Vīrieši
  • Materiāls - Audums

AMATS UN DIZAINS:Vairāk elpojošs un ērtāk

Kvalitatīvs Materiāls: Mūsu vīriešu golfa cimdi ir galvenokārt izgatavoti no Likra un korejas nano elpojošs elastības kombinācija, un anti-skid silikona materiāls ir pievienota palmu, kas ir anti-skid, izturīgs un ir tvēriens.Rokas ir izgatavots no dvieļu auduma.

Uzlabota gaisa Caurlaidība: korejas nano, kas izmantoti šajā golfa cimdu ir ventilācijas caurumi, kas ir laba sajūta, ventilācija.Likra audums ir super elastīgs, vairāk piemērots roku struktūru, elastīgākus un sniedz dual ventilācijas spēkā ar korejas nano, kas ir piemērots jebkurā situācijā.

Anti-skid & Sviedriem: anti-skid silikona palmu var radīt labākos justies un nepārspējamu saķeri, un spēlēt lomu trieciena absorbciju.Dvielis audums rokas ir funkcija absorbēt sviedri, kas var saglabāt jūsu rokas sausas un ērti.Uzturēt jūs pie jūsu labāko spēli.

Elastīgi un Droši: slēgtā sprādze aizmugurē, roku golfa cimdi var elastīgi pielāgot, lai panāktu precīzu precīzu fit ar rokas un justies ērti.Tas padara demontāža cimdi vienkārši un ātri.Tas var pasargāt jūsu rokās, arī slodzes laikā.

Praktiskas krāsu & Izmērs: krāsa vīriešu kreisās rokas cimdi ir kombinācija no pelēka un balta, kas ir piemērots vairumam cilvēku izvēle vajadzībām( Pieejami iepriekšminētie izmēri S, M, ML, L, XL) izmēri atbilst ASV regulāri izmēriem.

sku - t342766

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: