Potītes Bikšturi Vīriešiem Kāju Uzmava Potītes Stabilizators Pārvalki Regulējams Wrap Sporta Potītes Lencēm Kāju Atbalsta Stieni Sastiepu Potītes

  • Mājas
  • Fitness Un Ķermeņa Ēka
  • Potītes Bikšturi Vīriešiem Kāju Uzmava Potītes Stabilizators Pārvalki Regulējams Wrap Sporta Potītes Lencēm Kāju Atbalsta Stieni Sastiepu Potītes

€3.73 €5.32

Potītes Bikšturi Vīriešiem Kāju Uzmava Potītes Stabilizators Pārvalki Regulējams Wrap Sporta Potītes Lencēm Kāju Atbalsta Stieni Sastiepu Potītes

  • Modeļa Numurs - potītes lencēm
  • Vecums - Iepriekš 13
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls - Gumijas, audums

Ieviešot mūsu Unikālais Dizains Potītes Lencēm Sievietēm!Mīksts un ērts valkāšanai, sniedzot jums atbalstu, jums ir nepieciešams Vairākiem Mērķiem.Tās plašais pielietojums padara to ideāli par jebkādu darbību.

Specifikācija:

Produkta materiāls: gumijas, auduma

Produkta izmērs: 25.5 x 20.5 cm/10.04 x 8.07 collas

Iepakojuma Saraksts:

1 gab. x Potītes Lencēm

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Regulējams Atbalsts: Mūsu Potītes Atbalsts Lencēm lepojas ar unikālu līmi siksna dizains, kas ļauj jums pielāgot fit un kompresiju, lai jūsu patikas.Tās unikālā konstrukcija nodrošina lielisku atbalstu, stabilitāti un aizsardzību pret sastiepumiem.Plus, tas pielāgots, lai ietilptu dažādas kāju formas un izmēri.

2.Augstas klases Materiāli: Izmantojot nodilumizturīga un izturīga materiāla, mūsu potītes atbalsts lencēm ir izgatavota no mīksta, elpojoša auduma, kas nevar viegli deformēties.Ādai draudzīgs dizains novērš aizlikuma slodzes laikā, nodrošinot izcilu komfortu un aizsardzību jūsu potīti no traumām.

3.Viegli Valkāt un Elastīgu: Mūsu 0,4 mm biezs un viegls potīšu atbalstam lencēm ir viegli valkāt, un noņemt, un jūtas komfortabli jebkuros kurpes un zeķes.Tas nodrošina stabilitāti, kas jums ir nepieciešams, lai jebkura fiziska aktivitāte, nemazinot komfortu.

4.Universāls Pielietojums: Šo saliktas potītes wrap varat saglabāt savu asins plūst, kamēr guļ, strādā garas stundas, valkāt jebkurā laikā, un spēlēt basketbolu, futbolu vai citiem sporta veidiem.

5.Stājas Plašu Izmantošanu: Potītes Atbalsts Lencēm caters, lai gan vīrieši un sievietes, jauni un veci, kurš piedalās dažādos sporta, piemēram, futbols, basketbols, skriešana, un fitness.Mūsu produkts nodrošina komfortu un stabilitāti, sapulču dažādas prasības ar vieglumu.

sku - t2984

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: