CO2 Monitors Formaldehīda Detektoru TVOC/Temp./Mitrums Telpās Ar Svilpe Uzvedne,Backlit Ekrāna

€26.21 €34.04

CO2 Monitors Formaldehīda Detektoru TVOC/Temp./Mitrums Telpās Ar Svilpe Uzvedne,Backlit Ekrāna

  • Zīmola Nosaukums - FGHGF
  • DIY Piederumi - ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas

[5-IN-1 Multifunkcionāla Gaisa Kvalitātes Monitors]gaisa kvalitātes monitors pieņem augstas precizitātes un profesionālās sensori, kas var precīzi noteikt formaldehīdu (HCHO), gaistošo organisko savienojumu (TVOC), oglekļa dioksīds (CO2), temperatūra (℃/℉) un mitrumu (%), ļauj jums pilnībā zināt, gaisa stāvoklī.Portatīvo iekštelpu gaisa kvalitātes monitors var ne tikai palīdzēt mums noteikt gaisa kvalitāti, mūsu mājas, virtuves, guļamistabas, bet arī skolās, birojos, automašīnās, viesnīcas, utt.

[Precīzs Mērījums & Ventilācijas Projektēšanu]CO2 monitorā ir iebūvēts modernu digitālo sensoru, kas ir ātrs reakcijas ātrumu un augstu jutību.Iebūvēts augstas veiktspējas mikroshēmu var ātri apstrādāt datus, kas iegūti ar sensoru un aprēķina koncentrāciju, kas dažādu gāzu sarežģītās vidēs, outputting precīzu mērījumu rezultātus.Inovatīvais dizains ar ventilatoru ļauj pilna kontakta starp gaisa un sensoru, izdarot mērījumu dati būtu precīzi un ticami.

[HD Ekrāns ar Apgaismojumu]Gaisa kvalitātes monitors aprīkots ar augstas izšķirtspējas LCD ekrānu ar zilu fona, dati ir skaidri redzams un viegli lasīt, jūs varat zināt, ka gaisa kvalitātes uzreiz.

[Svilpe Alarm]Kad gaisa piesārņojuma līmenis ir pārāk augsts, gaisa kvalitātes monitors, iekštelpu būs redzams, "SLIKTA", un automātiski skaņas signālu, izmantojot iebūvēto svilpe? jums.

[Izcelt Maksimālā Vērtība & 120 Sekunžu Countdown]CO2 detektoru, kurš aprīkots ar MAX pogu, jūs varat pārbaudīt maksimālās vērtības, datu konstatēta pašreizējā testa ierakstu, pēc barošanas-vai kalibrēšanu.Pēc barošanas, CO2 mērītājs ekrāna būs skaitīt 120 sekundes pirms ievadīt testa režīmā.Laikā, atpakaļskaitīšanas, iekštelpu gaisa kvalitātes mērītāji var ievietot vēdināmā vietā, lai veiktu testa datu precīzāki.

Ultra-ilgs Gaidīšanas Laiks, Gaisa Kvalitātes Monitors:Iebūvēts 1000mAh lielas ietilpības akumulators.Gaisa kvalitātes monitors, iekštelpu var strādāt no 6 līdz 7 stundām, kad pilnībā uzlādēts.

Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

Materiāls:ABS

Izmērs:164x70x32mm

Iepakojuma Saturs:

1 * Gaisa Kvalitātes Monitors

1 * USB-C Tipa kabeli

1 * angļu valodas rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

sku - t211678

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: