Sāpju Shockwave Medicīnas Fizioterapijas Iekārtas, Veselības Aprūpes Elektriskā Fizisku Ierīci

€15 516.39

Sāpju Shockwave Medicīnas Fizioterapijas Iekārtas, Veselības Aprūpes Elektriskā Fizisku Ierīci

  • Funkcijas - Muskuļu Sāpes, Atbrīvo
  • Instrumentu klasifikācijas - II šķira
  • Pēc pārdošanas pakalpojumus - Online tehniskais atbalsts
  • DIY Piederumi - ELEKTRISKĀ
  • Veids - Rehabilitācija, Fizioterapija Iekārtas
  • Modeļa Numurs - PS2
  • Zīmola Nosaukums - LanYuXuan, Yeecon
  • Preces Nosaukums - Triecienviļņa Terapijas Ierīces
  • Garantijas laiks - 1 Gads
  • Pieteikums - Rehab Centri un Klīnikas
  • Izmērs - 650mm(L)x550mm(W)x1300mm(H)
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Izcelsmes Vieta - Ķīna, Ķīna

Produkta Apraksts

Kā Triecienviļņa Terapijas ierīces Darbu?

PS2 Shockwave Terapijas ierīces ir neinvazīva fizikālās terapijas iekārtas, kas vajadzīgas, lai ārstētu skeleta un mīksto audu slimībām.To plaši izmanto, rehabilitācija, fizioterapija departaments, sporta medicīnas departamentā, ortopēdija departaments, sāpes nodaļa, neiroloģijas nodaļa, Ķīniešu medicīna (kaulu) traumu nodaļa, akupunktūra departaments, Alopātiskās attieksmi pret geriatrija un citas struktūrvienības.

Funkcionālās īpašības

1. 2-in-1 tablete datoru intuitīvu darba platformu

2.0.5 mJ/mm2 enerģijas blīvums

3. Detalizēts parametru uzglabāšanas lietotāju datu bāze

4.1.4 Bārs~5Bar unikālo pakāpeniski intensitāte šoka vilnis izejas režīms

5. Ārstēšana galvas dzīvi 10,000,000 reizes

6. Medicīnas maiga un elastīga nakts mobilo grozs dizains

Gadījumā Departamenti

Izmantot papēžu sāpes, tenisa elkoņa, ceļa kauliņa tendinīts, tenosynovitis, calcified tendinīts no plecu, epicondylitis, mugurkaula jostas sindroms, ārējās humeral epicondylitis, iliotibial komplektā berzes sindroms, saldēti plecu, kuras nav eiropas savienības lūzumu un citām palīgierīcēm, ārstēšana.

Īpašā

1. Ierīce izmanto 10.5 collu super-liels planšetdators kā darba platformu, ar izšķirtspēju ne mazāk kā 1920*1200. Ekrāns ir, apskati pacēluma leņķis, no 0-40° un rotācijas leņķis 150°, kas var izpildīt darbības vajadzībām no dažādiem leņķiem zem gultas ārstēšana.

2. Iekārta ir aprīkota ar 5 maināmiem ārstēšana galvas, kas ir atšķirīgi vadītāji: 25mm, 20mm, 15 mm, 6mm; collimating vadītāji: 10mm.Mērķtiecīgi šoks viļņu terapiju, kas var tikt pielāgoti dažādām daļām, muskuļu grupām un slimībām.

3. Unikālo pagarināt amortizācijas pistoles roktura konstrukcija nodrošina ērtu rokturi, vienlaikus efektīvi filtrēšanas šoks pārraida, izmantojot spiedienu, gaiss, lodēm, samazinot slodzi uz lietotāja roku.

Uzņēmuma Informācija

Guandžou Yikang Medicīnas Iekārtas Industrial Co., Ltd.dibināta 2000. gadā, ir vecākais rehabilitācijas medicīnas sabiedrība ar R&D, Ražošanā un Vadības visiem kopā, mūsu Viedo Rehabilitācijas Robotu sērija ir vadošo pozīciju Ķīnā, mēs esam ne tikai pirmais ražotājs, ar ideju par Viedo rehabilitācijas robots Ķīnā, bet arī pirmo rehabilitācijas robots R&D pioneer.Līdz šim, Yikang saņēma 3 izgudrojumu patenti, 83 utility modeļa patenti/ izskats patenti/programmatūras autortiesību un programmatūras produktiem, kas reģistrēti, 7 produkti tika identificēti kā "Augsto tehnoloģiju Produktiem," iegūt "High-tech Uzņēmumiem", " Tehnoloģijas Gigants Uzņēmums "," Programmatūras uzņēmums "un citi goda nosaukumi, un ir nokārtojis ISO9001, ISO13485 sertifikācija, daži produkti ir ieguvuši" CE sertifikāts ",arī ir tiesības eksporta un importa Yikang vērsta uz rehabilitācijas medicīnas aprūpes jomā, ar sporta rehabilitācijas, fizikālās terapijas un Rehabilitācijas novērtējums, gulta un citiem produktiem, tas ir profesionālās rehabilitācijas medicīnas iekārtas ar pakalpojumu sniedzēju.

Vīzija: Veikt Rehabilitācijas Vairāk Vienkārši.

Misija: Palīdzēt pacientiem sasniegt laimīgu dzīvi

Vērtības: Sasniegtu Izcilību, nepārtrauktām Inovācijām, Kvalitātes Pakalpojumu,

Win-Win Sadarbību

Apkalpošanas Filozofija: Pakalpojumu vispirms kā Yikang Personāls

Pozicionēšana: Leader Viedo Rehabilitācijas Ķīnā

Reklāma: Izdomu, Kvalitāti, Ķīniešu YiKang

Biežāk UZDOTIE jautājumi 1. Kādas ir jūsu cenas?

Mūsu cenas var tikt mainītas atkarībā no piegādes un citi tirgus faktori.Mēs nosūtīsim jums atjaunināts cenrādis pēc jūsu uzņēmumam, sazinieties ar mums papildu informāciju.

2. Kāds ir jūsu MOQ?

Mēs pieprasām, lai visi starptautiskie pasūtījumi ir pastāvīgi minimālais pasūtījuma daudzums.Ja jūs meklējat pārdot, bet daudz mazākos daudzumos, lūdzu, sazinieties ar mums vairāk informācijas.

3. Jūs varat ODM OEM, vai?

Jā, mēs esam spēcīga jaunattīstības komanda.Produktus, kas var tikt veikti pēc jūsu pieprasījuma.

4. Jūs varat piegādāt attiecīgo dokumentāciju?

Jā, mēs varam sniegt visvairāk dokumentāciju, tostarp Sertifikāti Analīze / Atbilstība; Apdrošināšana; Izcelsmes, kā arī citu eksporta dokumentiem, ja nepieciešams.

5. Kāds ir vidējais izpildes laiks?

Attiecībā uz paraugiem, sagatavošanās laiks ir aptuveni 7 dienas.Masveida ražošanā, sagatavošanās laiks ir 20-30 dienas pēc tam, kad saņemts depozīta maksājumu.Svina reizes stājas spēkā, kad (1) mēs esam saņēmuši jūsu depozītu, un (2) piedāvājam jūsu galīgo apstiprinājumu par jūsu produktiem.Ja mūsu laikiem nav darbu, ar saviem termiņu, lūdzu, dodieties pa savu prasību, ar jūsu pārdošanas.Visos gadījumos mēs centīsimies, lai pielāgotos jūsu vajadzībām.Vairumā gadījumu mēs esam spējīgi to darīt.

sku - t202971

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: