Pie sienas piestiprinātās Tualetes Birste Silikona Tualetes Birste Sadzīves pie Sienas Tualetes Birste, Nav strupceļā Divējāda mērķis, Tīrīšanas Birste

  • Mājas
  • Sadzīves Merchandises
  • Pie sienas piestiprinātās Tualetes Birste Silikona Tualetes Birste Sadzīves pie Sienas Tualetes Birste, Nav strupceļā Divējāda mērķis, Tīrīšanas Birste

€15.10 €30.21

Pie sienas piestiprinātās Tualetes Birste Silikona Tualetes Birste Sadzīves pie Sienas Tualetes Birste, Nav strupceļā Divējāda mērķis, Tīrīšanas Birste

  • Iezīme - Noliktavā
  • Stils - Rokas
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana - vannas
  • Modeļa Numurs - Silikona Tualetes Birste

Aizzīmju Punktiem:

1.Viegls Materiāls: Silikona Tualetes Birste ir grūts, spēcīgs un izturīgs produkts.Tas ir izgatavots no ABS un TPR materiāla un tualetes suka nebūs viegli nolietojušās.

2.Dead-End Tīrīšana: ar Šo Silikona Tualetes Birste sasniedz dead-end tīrīšana ar izliektu galvu, kas rūpīgi attīra iekšpusē tualetes, īpaši ieliektiem jomās.

3.Aizsargā Iekšpusē Jūsu Tualetes: Sienas Uzstādīts Tualetes Birste aizsargā jūsu tualetes un pagarina dzīvi par savu tualeti.Tas ir mīksts silikona saru un to noraida nesaskrāpē problēmas iekšpusē tualetes pods.

4.Noņemams Bāzes: Uz tualetes poda Birsti nedos ūdens uzkrāšanas, un tās uzglabāšanas kaste izmanto dobas konstrukcijas, kas iztvaiko un drenāžas ūdens ātri.

5.Nē-Urbis Dizains: Tualetes Tīrītājs Birste stiprinājumiem piestipriniet pie sienas, gan pie sienas piestiprināms dizains nav aizņem daudz vietas.Ventilācijas caurumi, kas palīdz ātri žūst bez ūdens palielinājums un uzturēt higiēnu.

Apraksts:

Izturīgs Materiāls: tualetes birste galva ir izgatavota no mīksta silikona un Silikona Tualetes Birste ir izgatavota no ABS un TPR materiāla.Produkta kvalitāte ir cieta un izturīga.

Izliekta Galviņa: Mūsu Silikona Tualetes Birste ir labi, izliekta galva, kas ļauj jums, lai rūpīgi notīriet visas jomas, tualete, it īpaši, interjera padziļinājumi.

Atsakās Rub: Sienas Uzstādīts Tualetes Birste pagarina dzīvi par savu tualeti, jo tas ir mīksts silikona saru, un tā aizsargā iekšpusē jūsu tualetes no skrāpējumiem.

Noņemams Bāzes: Uz tualetes poda Birsti nedos ūdens uzkrāšanas, un tās uzglabāšanas kaste izmanto dobas konstrukcijas, kas iztvaiko un drenāžas ūdens ātri.

Vienkārša Uzstādīšana: Šis Tualetes Tīrītājs Birste palīdz sausas ātri un bez ūdens uzkrāšanas, jo tā ir uzstādīt pie sienas tualetes birste, kas padara labu izmantot sienas telpu.

Funkcijas:

Materiāls: PP, ABS, silikons

Neto svars: 500g

Bruto svars: 570g

Iepakojuma Saraksts:

Augšējā pola x 2

Apakšējā joslā x 2

Augsta blīvuma suku vadītājs x 1

TPR silikona apaļā suka vadītājs x 1

Bāzes x 1

sku - t1772

Shape
Tikai reģistrēti klienti, kuri ir nopirkuši šo produktu, var atstāt pārskatīšanu.

0 Atsauksmes

Saistītie produkti

Klienti arī izvēlas: